OpenStreetMap România – extras zilnic și hărți în format Garmin

Datorită ajutorului unui coleg de pe OSM avem spațiu unde putem pune atât extrase zilnice cât și hărți în diferite formate: Garmin, Navit și Gosmore.

7 răspunsuri

  1. […] OpenStreetMap Romania – extras baza de date […]

  2. Salut, am si eu o intrebare. Vad ca hartile contin si blocurile. pot cauta din garmin un anumit bloc?

  3. Salut! Din pacate nu detin un Garmin ca sa stiu daca in etapa de convertire in formatul proprietar se pierde ceva informatie, dar in proportie de 95% cred ca vei putea cauta un anumit bloc (binenteles cu conditia ca cineva sa-l fi adaugat in OSM).

  4. Salut am si eu o problema cu harta Osm pe garmin cand vreau sa caut ceva nu imi gaseste nici oras nimic cu toate ca ele sunt pe harta si pot sa le vad dar nu le gaseste cand dau cautare Multumesc

  5. Salut !!! In legatura cu hartile pentru Navit……Dupa ce tastez tara (Romania ) nu imi mai recunoaste nici un oras indiferent ce pun…trebuiesc facute anumite setari ….? Harta de pe http://maps7.navit-project.org/ merge perfect.

  6. Am luat de pe market program NAVFREE şi nu are harta României. Am găsit o hartă pe acest site ( navit-ro-110805.bin). Vreau sa ştiu dacă merge şi unde se instalează. Multumesc!

  7. Hartile pentru garmin se mai actualizeaza sau ce s-a intamplat ?

Lasă un comentariu