OpenMap.ro 0.2.2

OpenMap a pornit de la ideea de a pune mai bine în valoare datele din cadrul proiectului OpenStreetMap. Pe lângă harta propriu-zisă au apărut punctele de interes, căutare precum și posibilitatea calculării rutelor. În mai 2009 a fost lansat site-ul, însă prima versiune (să îi spunem 0.1) avea multe probleme. După câteva luni am rezolvat o mare parte din probleme și am lansat OpenMap.ro 0.2 (update la baza de date, la librăria OpenLayers, căutarea integrată și multe alte mici îmbunătățiri). Deasemenea pentru prima dată dăm posibilitatea celor care utilizează site-ul nostru să editeze harta folosind Potlatch cu un singur click.

Acum suntem după cum spune și titlul la versiunea 0.2.2 (care aduce alte mici adăugiri) și pregătim 0.3 care va duce o noutate importantă. Nu o să vă spun despre ce e vorba, dar sunt convins că o să fie un lucru interesant. Dacă aveți probleme cu aplicația (indiferent de orice natură) puteți să ne scrieți la adresa contact [at] openmap.ro, unde de altfel așteptăm și eventualele idei de funcționalități pe care le-ați dori prezente pe OpenMap.ro.

Pentru cei care contribuie la OSM recomand să încerce motorul de rutare, e posibil să găsească destule probleme de conexiune în datele proiectului care pot fi rezolvate foarte simplu.

Spor la navigat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: