Eu cu cine votez?

Ca tot omul interesat de procesul de votare, și de găsirea unei soluții pentru România am încercat să caut un candidat care să îmi arate că își va dedica tot timpul pentru a găsi soluții, a propune direcții de dezvoltare și a susține binele în lupta împotriva răului.

Și între ce am de ales judecând după panourile electorale prezente prin oraș? Între 10 medici, 5 profesori și ceva pensionari. Oare de ce aș trimite în Parlament un medic sau un profesor? De ce nu i-aș lăsa să își facă treaba la universitate sau spital? Oare problemele din sistemul medical sau cel educațional s-ar rezolva dacă am avea mai mulți profesori sau medici în Parlament? Nu cred, mai mult performanța profesională a acestor oameni trimisi acolo doar pentru numele lor va avea de suferit.

Acești medici și profesori nu sunt decît mici marionete pentru partidele politice care doresc să aibă o majoritate în Parlament pentru a putea impune noul Guvern. Un Guvern care va avea cu adevărat puterea de a schimba ceva. Aș vrea să văd idei promovate de oameni ca Raed Arafat care sunt preluate de Parlament/Guvern, nu neaparat să văd astfel de oameni pe scena politică. Ei știu problemele, au soluții dar cine le va implementa? Asta aș vrea să văd pe un panou electoral, soluții concrete susținute de oameni cu experiență în acel domeniu dar apolitici. E prea mult?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: